Sitaform | 10 kg | ||
Water* | 6,4 l | ||
Gist | 250 g | ||
Zout | 170 g |
Spiraal | |||
1° versnelling
|
4' | ||
2° versnelling
|
6' | ||
Diosna | |||
1° versnelling
|
5' | ||
2° versnelling
|
10' |
Deegtemperatuur | 26°C - 27°C | |
1° rust | 20’ | |
Afwegen | 720 g | |
Lichtjes opbollen | ||
2° rust | 20’ | |
Opbollen en op inschiettapijten leggen | ||
Optie: duw de onderkant in Deco 6-mix voor een extra rijk aroma! | ||
Narijs | + 50' | |
Broden omdaaien voor inovenen, met de onderkant naar boven |
Baktijd | ± 35’ op 220°C (voor een brood van 720 g) |
Lichtjes stomen bij het inovenen |
* Watertoevoeging afhankelijk van de nieuwe oogst.