Sitaform | 10 kg | ||
Water* | 6,5 l | ||
Gist | 500 g | ||
Zout | 170 g | ||
Pistoletverbeteraar | 200 -250 g |
Spiraal | |||
1° versnelling
|
4' | ||
2° versnelling
|
6' | ||
Diosna | |||
1° versnelling
|
5' | ||
2° versnelling
|
10' |
Deegtemperatuur | 24°C - 25°C | |
1° rust | 15’ | |
Afwegen | 1800 g/30 stuks | |
Opbollen | ||
2° rust | 15’ | |
Opbollen met pistoletverdeler Deegbolletjes op tapijten leggen |
||
Optie: duw de onderkant in Deco 6-mix voor een extra rijk aroma. En/of kap de pistolets voor typische vloerpistolets! |
||
Narijs | + 50' |
Bakken met stoom | ± 18’ op 220°C |
* Watertoevoeging afhankelijk van de nieuwe oogst.