Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Tricol'OR | Lokaal geproduceerd meel van Belgisch graan | |
Deco | Populaire zaden en pitten | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Vitaliteitsgamma | Formavit en Glutenvrije bloem |
Ingrediënten |
Tarwebloem, Maisbloem, Tarwegriesmeel, Sesamzaad, Lijnzaadbloem, Tarwegluten, Bruin lijnzaad, Zonnebloempitten, Emulgator E472e, Moutbloem (tarwe), Ascorbinezuur E300, Antioxidant: natuurlijk rozemarijnextract, Enzymen: Xylanase (tarwe), Lipase (tarwe), Amylase (tarwe)
|
Structuur | Luchtig, crèmekleur met zaadjes |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Mout). Sesamzaad. Kan sporen bevatten van Soja, Rogge, Gerst, Haver, Spelt, Ei, Melk, Lactose, Sulfiet |
Kleur | Bruin |
Geur | Neutraal |
Energetische waarden | 381 kcal/1600 kJ | ||
Koolhydraten | 52,6 g | ||
Vetten | 9,8 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 15,5 g | ||
Voedingsvezels | 10,0 g |
OMEVITA | 10 kg | ||
Water* (60%) | 6 l | ||
Gist (2,5%) | 250 g | ||
Zout (1,7%) | 170 g |
Spiraal | 1° versnelling | 4' | |
2° versnelling | 6' | ||
Trage kneder | 1° versnelling | 5' | |
2° versnelling | 10' | ||
Deegtemperatuur | 26°C - 27°C |
1° rust | 20’ | ||
Afwegen en model geven. | |||
2° rust | 20’ | ||
Afwerken volgens gewenst model (boulot, carré of rond). | |||
Narijs | 60' |
Baktemperatuur | 215°C | ||
Baktijd | 45’ |