Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Tricol'OR | Lokaal geproduceerd meel van Belgisch graan | |
Deco | Populaire zaden en pitten | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Vitaliteitsgamma | Formavit en Glutenvrije bloem |
Ingrediënten | Speltbloem, Tarwebloem, Acerola extract, Bonenmeel, Tarwemoutbloem, Enzymen: glucose-oxydase (tarwe), lipase (tarwe), xylanase (tarwe), amylase (tarwe) |
Structuur | Fijn poeder |
Allergenen | Tarwe, Spelt |
Kleur | Wit of licht beige |
Geur | Neutraal |
Energetische waarden | 340 kcal/1439 kJ | ||
Koolhydraten | 66,4 g | ||
Vetten | 1,8 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 12,6 g | ||
Voedingsvezels | 3,7 g | ||
Zout | 5,3 g |
Tarwebloem, verkregen na maling van geselecteerde granen, zifting en mengeling.
Lees meer over Tricol'OR.
Tricol’OR Speltbloem | 3 kg | ||
Water* | ±1,7 l | ||
Gist | 90 g | ||
Zout | 51 g |
Spiraal | 1° versnelling | 3' | |
2° versnelling | 4' | ||
Deegtemperatuur | 26°C - 27°C |
Voorrijs | 15’ | ||
Doorslag geven | |||
2e rust | 15' | ||
Afwegen | 720 g | ||
Rust | 10' | ||
Gewenst model geven | |||
Narijs | ± 60’ | ||
Baktemperatuur | 215°C | ||
Baktijd met stoom | 35' |
Tricol’OR Speltbloem | 3 kg | ||
Water* | ± 2 l | ||
Gist | 45 g | ||
Zout | 60 g | ||
Desem | 300 g |
Spiraal | 1° versnelling | 3' | |
2° versnelling | 4' | ||
Deegtemperatuur | 26°C - 27°C |
Voorrijs | 60’ | ||
Doorslag geven | |||
2e rust | 60' | ||
Afwegen | 350 g | ||
Halflang steken | |||
3e rust | 30' | ||
Langsteken | |||
Narijs | ± 45’ |
Baktemperatuur | 220°C | ||
Baktijd met stoom | 23' |