Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Tricol'OR | Lokaal geproduceerd meel van Belgisch graan | |
Deco | Populaire zaden en pitten | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Vitaliteitsgamma | Formavit, Sporto en Glutenvrije bloem |
Ingrediënten |
100 % Tritordeum meel (kruising van durum en wilde gerst) en verrijkt met magnesium (E 504)
|
Structuur | Compacte structuur |
Allergenen | Tritordeum en glutenbevattende granen |
Kleur | Okerkleurig |
Geur | Aangename broodgeur |
Energetische waarden | 263 kcal/1114 kJ | ||
Koolhydraten | 52,6 g | ||
Vetten | 1,8 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 8,6 g | ||
Voedingsvezels | 3,7 g |
SPORTO | 3 kg | ||
Water* | + 2.1 l | ||
Gist | 15 g | ||
Zout | 51 g |
Spiraal | 1° versnelling | 10' | |
2° versnelling | 2' |
1° rust | 60' | ||
Doorslag geven | |||
2e rust: Deeg in koelkast laten rusten in plastieken bak met deksel | 16h | ||
Temperatuur 2e rust | 4° C | ||
Deeg uit de koelkast nemen | |||
3e rust op kamertemperatuur | + 20' | ||
Afwegen | 500 g | ||
Opbollen | |||
4e rust | 60' | ||
Laatste model geven en op tapijten schikken | |||
Narust | 60' |
Baktemperatuur met stoom | 220°C | ||
Baktijd | 35' |