• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Zo maak je kunst van je brood

Professionals - Inspiratie

Sommige bakkers toveren brood om tot echte kunstwerkjes. De Sloveense Anita Šumer heeft zo’n magisch paar bakkershanden. En ze deelt inspirerende beelden en filmpjes op haar populaire Instagram-account ‘sourdoughmania’.


Van creatieve insnijdingen tot stencils ingekleurd met bloem, paprika of spirulina (een blauwgroene zoutwateralg). Je krijgt bakken zin en inspiratie als je door de video’s en beelden scrolt op sourdoughmania. De Sloveense Anita maakt dan ook echte kunstwerkjes van haar zuurdesembrood.

 

Laat je inspireren door anderen

Heel wat bakkers delen hun werk, tips & trick op Instagram of andere sociale media. Ga je er eentje volgen – bijvoorbeeld sourdoughmania of bread_masters_ – dan krijg je automatisch suggesties in dezelfde interessesfeer. En zo ben je wel even zoet.

Ben je op zoek naar specifieke info, zoals een soort deeg of techniek? Zoek dan op een bepaalde hashtag, zoals #sourdough of #zuurdesem.

 

Wil je graag met zuurdesem aan de slag?

Onze Ceres-proefbakker komt graag langs om een workshop te geven in jouw bakkerij. Je leert er de fijnste kneepjes en technieken en bakt vanaf dan alleen nog het zaligste zuurdesembrood – vraag maar aan Bakkerij Verbraken.

Heb je interesse in een demonstratie van een andere broodsoort of techniek? Contacteer jouw Ceres-vertegenwoordiger voor een afspraak.


 

Bron: Instagram.com/sourdough_mania

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Match me-quiz: met welke bloem bak jíj op je best? Party-broodjes aan de feestdis met Kerstmis Welkom, winter! Warme tips voor koude dagen in je bakkerij Troostbrood: comfortfood voor gure herfstdagen Hartige Halloween-hapjes met Sanis Van graan tot glorie met Ceres-bloem Geen BBQ zonder heerlijk wit stokbrood! Zonne-energie opladen met pitten & zaden Feiten en fabels over granen Lente-lunch met Linea, Formavit en Floraplus
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL