Solestar | 5 kg | ||
Water* | + 2,7 l | ||
Gist | 125 g | ||
Zout | 85 g |
Spiraal | 1° versnelling | 4' | |
2° versnelling | 5' | ||
Trage kneder | 1° versnelling | 6' | |
2° versnelling | 8' | ||
Deegtemperatuur | 24°C - 25°C |
Voorijs | 20’ | ||
Afwegen | 350 g | ||
Halflang steken | |||
2° rust | 20’ | ||
Langsteken en in stokbroodnetjes (voor rotatief) of tussen deegdoek laten rijzen | |||
Narijs | ± 50’ |
Rotatief: stokbroden insnijden en inovenen
Vloeroven: stokbroden die gerezen zijn tussen deegdoek op inschiettapijten leggen en insnijden voor inovenen
Baktemperatuur | 230°C | ||
Baktijd met stoom | + 23' |
* Watertoevoeging afhankelijk van de oogst.