• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
Het Seizoentje
Terug naar overzicht

RECEPT STOKBROOD SOLESTAR

Grondstoffen

Solestar   5 kg  
Water*   + 2,7 l  
Gist   125 g  
Zout   85 g  

Kneding

Spiraal 1° versnelling 4'  
  2° versnelling 5'  
Trage kneder 1° versnelling 6'  
  2° versnelling 8'  
Deegtemperatuur   24°C - 25°C  

Rust- en rijstijden

Voorijs   20’  
Afwegen   350 g  
Halflang steken      
2° rust   20’  
Langsteken en in stokbroodnetjes (voor rotatief) of tussen deegdoek laten rijzen      
Narijs   ± 50’  

Rotatief: stokbroden insnijden en inovenen 
Vloeroven: stokbroden die gerezen zijn tussen deegdoek op inschiettapijten leggen en insnijden voor inovenen

Bakproces

Baktemperatuur   230°C  
Baktijd met stoom   + 23'  


* Watertoevoeging afhankelijk van de oogst.

DOWNLOAD PRODUCTFICHE
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL