• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
Het Seizoentje
Terug naar overzicht

RECEPT PISTOLETS SOLESTAR

Grondstoffen

Sitaform   10 kg
Water*   6,5 l  
Gist   500 g  
Zout   170 g   
Pistoletverbeteraar   200 -250 g   

Kneding

Spiraal    
1° versnelling
  4'  
2° versnelling
  6'  
Diosna    
1° versnelling
  5'  
2° versnelling
  10'  

Rust- en rijstijden

Deegtemperatuur 24°C - 25°C
1° rust 15’
Afwegen 1800 g/30 stuks
Opbollen  
2° rust 15’
Opbollen met pistoletverdeler
Deegbolletjes op tapijten leggen
   
Optie: duw de onderkant in Deco 6-mix voor een extra rijk aroma.
En/of kap de pistolets voor typische vloerpistolets!
   
Narijs + 50'  

Bakproces

Bakken met stoom ± 18’ op 220°C


* Watertoevoeging afhankelijk van de nieuwe oogst.

DOWNLOAD PRODUCTFICHE
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL