• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
Het Seizoentje
Terug naar overzicht

RECEPT BROOD NORDIC

Grondstoffen

Nordic   10 kg
Water*   5,5 l  
Gist   250 g  
Zout   170 g   

Kneding

Spiraal    
1° versnelling
  4'  
2° versnelling
  5'  
Trage kneder    
1° versnelling
  5'  
2° versnelling
  8'  
Deegtemperatuur   26°C - 27°C

Rust- en rijstijden

1° rust 20’
Afwegen 720 g
Lichtjes opbollen  
2° rust 20’
Opbollen    
Narijs + 55'  
Lichtjes met bloem bestrooien en insnijding geven    

Bakproces

Baktijd ± 35’ op 220°C
(voor een brood van 720 g)
  Inovenen met stoom

* Watertoevoeging afhankelijk van de nieuwe oogst.

DOWNLOAD PRODUCTFICHE
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL