|
Recept
Besmeer de Floraplus-sneetjes met de speculoospasta. Verdeel er de verbrokkelde cheddarkaas, amandelen en granaatappelpitten over.
Garneer met enkele takjes cressonette.
Laat je lekker verrassen!
Voor de yoghurtdressing:
Voor de burger:
|
Recept
Voor de yoghurtdressing:
Meng de Griekse yoghurt met de ras el hanout en wat zeste van de limoen. Kruid af met peper en zout.
Voor de burger:
Kook de quinoa zoals aangegeven op de verpakking. Meng de gekookte quinoa met het losgeklopte ei en alle overige ingrediënten. Breng op smaak met peper en zout. Maak mooie burgers en laat een half uur opstijven in de ijskast. Bak de burgers goudbruin in olie. Verdeel de komkommerslierten over de broodjes. Lepel er wat yoghurtdressing over en leg de gebakken burger erbovenop. Serveer met wat extra yoghurtdressing en een partje limoen.
|
Recept
Snijd de kipfilet in fijne stukjes en gril ze.
Meng de azijn en marineer er de ajuinringen in (best 2 à 3 uur).
Snijd de broodjes doormidden. Beleg ze met de mangochutney en -reepjes. Verdeel de kip en garneer met de ajuin en het mosterdkruid.
Kruid met peper.
|
Recept
Rooster het brood in een contactgrill.
Besmeer vier gegrilde sneetjes met de pesto.
Beleg met enkele blaadjes spinazie, wat feta, nootjes en avocado. Kruid met peper.
Leg de overige vier sneetjes erbovenop.