• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
Het Seizoentje
Terug naar overzicht

BELEGTIPS FLORAPLUS

DOWNLOAD RECEPTEN
BROODJE MET SPECULOOSPASTA EN CHEDDAR

BROODJE MET SPECULOOSPASTA EN CHEDDAR

Ingrediënten

  • 4 sneetjes Floraplus-brood
  • Speculoospasta
  • 150 g verbrokkelde cheddarkaas (blok)
  • 1 granaatappel
  • 15 ongepelde amandelnootjes, eventueel verbrokkeld
  • Een paar takjes cressonette

Recept

Besmeer de Floraplus-sneetjes met de speculoospasta. Verdeel er de verbrokkelde cheddarkaas, amandelen en granaatappelpitten over.

Garneer met enkele takjes cressonette.

Laat je lekker verrassen!

 

QUINOABURGER MET YOGHURTDRESSING EN GEITENKAAS

QUINOABURGER MET YOGHURTDRESSING EN GEITENKAAS

Ingrediënten

  • 4 kleine Floraplus-broodjes
  • Halve komkommer in slierten gesneden
  • Olijfolie

Voor de yoghurtdressing:

  • 125 g Griekse yoghurt
  • Een snuifje ras el hanout
  • 1 limoen
  • Peper en zout

Voor de burger:

  • 100 g quinoa
  • 1 losgeklopt ei
  • 1 el fijngesneden munt
  • 1 el fijngesneden peterselie
  • 1 teentje fijngesneden look
  • 1 fijngesneden bosui
  • 1 takje geriste tijm
  • 1 el bloem
  • 60 g geitenkaas
  • Peper en zout

Recept

Voor de yoghurtdressing:

Meng de Griekse yoghurt met de ras el hanout en wat zeste van de limoen. Kruid af met peper en zout.

Voor de burger:

Kook de quinoa zoals aangegeven op de verpakking. Meng de gekookte quinoa met het losgeklopte ei en alle overige ingrediënten. Breng op smaak met peper en zout. Maak mooie burgers en laat een half uur opstijven in de ijskast. Bak de burgers goudbruin in olie. Verdeel de komkommerslierten over de broodjes. Lepel er wat yoghurtdressing over en leg de gebakken burger erbovenop. Serveer met wat extra yoghurtdressing en een partje limoen.

 

FRIS BROODJE GEGRILDE KIP MET MANGO

FRIS BROODJE GEGRILDE KIP MET MANGO

Ingrediënten

  • 4 kleine Floraplus-broodjes (gemaakt uit het kransbrood)
  • 1 kipfilet
  • 1 mango in reepjes
  • 4 el mangochutney
  • Een handvol mosterdkruid
  • 1 rode ajuin in ringen
  • 1 el rode wijnazijn
  • 1 el sushi-azijn

Recept

Snijd de kipfilet in fijne stukjes en gril ze.

Meng de azijn en marineer er de ajuinringen in (best 2 à 3 uur).

Snijd de broodjes doormidden. Beleg ze met de mangochutney en -reepjes. Verdeel de kip en garneer met de ajuin en het mosterdkruid.

Kruid met peper.

 

TOAST MET PESTO, FETA EN AVOCADO

TOAST MET PESTO, FETA EN AVOCADO

Ingrediënten

  • 8 sneetjes Floraplus-brood
  • 100 g pesto van rucola
  • Een handvol spinazie
  • 100 g feta
  • 10 gehakte pecannootjes
  • 1 avocado in plakjes
  • Peper

Recept

Rooster het brood in een contactgrill.

Besmeer vier gegrilde sneetjes met de pesto.

Beleg met enkele blaadjes spinazie, wat feta, nootjes en avocado. Kruid met peper.

Leg de overige vier sneetjes erbovenop.

 

DOWNLOAD RECEPTEN
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL