• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
Het Seizoentje
Terug naar overzicht

RECEPT BROOD CEGRANO

Grondstoffen

CEGRANO   5 kg  
Water*   ± 3,6 l  
Gist   150 g  
Zout   85 g  

Kneding

Spiraal 1° versnelling 4'  
  2° versnelling 8'  
       
Deegtemperatuur   26°C - 27°C  

Rust- en rijstijden

Voorrijs   15’  
Doorslag geven      
2° rust   15'  
Afwegen   720 g  
Langmaken      
3° rijstijd  

15'

 

 

Boulotvorm maken en bovenzijde afwerken met Deco 6 zaadjes

 

     
Narijs   60'  

Bakproces

Baktemperatuur   220°C  
Baktijd met stoom  

35'

voor broden van 720 g

 

 

* Watertoevoeging afhankelijk van de nieuwe oogst.

 

DOWNLOAD PRODUCTFICHE
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL