• HOME
  • CEREXCLUSIEF
    • Aanmelden
    • Registreren
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
      • HET SEIZOENTJE
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE ARTISANALE BAKKER
      • DE WARME BAKKER
      • ADVIES OP MAAT
      • ONDERNEMINGSADVIES
      • BAKTECHNISCHE ONDERSTEUNING
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BAKKER WORDEN
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel
CEREXCLUSIEF
  • CEREXCLUSIEF
  • Aanmelden
  • Registreren
Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Serveer pompoensoep in brood voor Halloween

Actua - Thema - Inspiratie

Wil je je klanten verrassen rond Halloween? Of tover je graag een lekker themareceptje met brood op je eigen tafel? Serveer dan eens pompoensoep in een uitgehold (pistolet)broodje.


In New York is het al even hot. Dus toveren we dit succesrecept graag naar België: soep in een broodkommetje – en om in de Halloweensfeer te blijven: pompoensoep in een broodkop.

De truc? Je holt een kommetje uit een harde pistolet of uit een half ongesneden brood. Let wel: de korst moet droog genoeg zijn, dus gebruik wat ouder brood. Zo blijft de soep lang genoeg ín het brood zitten. Het kruim hoef je niet weg te gooien. Rol er kleine balletjes van en bak ze tot krokante croutons met wat olijfolie, look en zout in de pan. Ideaal om de soep mee af te werken.
 

Wil je je klanten verwennen met zo’n vol broodkopje in de bakkerij? Schenk de (niet té hete) pompoensoep à la minute uit om te voorkomen dat je broodkommetje gaat lekken – je wilt geen vuile kleren of brandwondes op je geweten. Je klanten krijgen het gegarandeerd lekker warm van dit lieve gebaar en inspirerende receptje.

Onze tip voor het eetbare soepkommetje: gebruik Nordic of Sanis – die smaken heerlijk bij de herfst!

 

Bron: Kraayennest.nl

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Een geschiedenis van bakkers en hun brood Bakkersverhaal: Manu Logghe heeft het hart op de juiste plaats Brood en de ramadan: ga voluit voor vezels Ambachtelijkheid en versheid: dé ingrediënten voor succes 5 (+1) tips voor een goede nachtrust Acht bloemsoorten voor een geslaagde lente en zomer De vaccinatiecampagne: enkele praktische vragen op een rijtje Aan de slag met puur meel, zonder additieven Er zit meer in je broodzak dan je denkt: pak uit met je verpakking De vezelrijke kracht van het Ceres-gamma
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Moulins Soufflet
Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • De Warme Bakker
  • Aspirant baker
  • Brood & Gezondheid
  • QNH
  • FoodDESK

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL