• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Lente in de lucht en op je bord

Actua

De winter ligt bijna achter ons, de eerste zonnestralen nodigen ons uit om lichter en frisser te eten. Ook in de bakkerij mag de lente voelbaar zijn! Tijd om je assortiment te vernieuwen met lekkers dat perfect past bij dit seizoen - en misschien wat extraatjes?

3 voorjaarsfavorieten

  • Solestar, zalig (lente)zonnetje

Ceres

Solestar is een voedzaam bommetje vol zonne-energie: het zit boordevol pitten en zaden zoals zonnebloempitten, lijn-, sesam- en chiazaad. Dit brood heeft een stevige bite en een rijke smaak, perfect voor wie op zoek is naar een gezonde en vullende optie. De unieke zaden- en pittenmix maakt het een bron van essentiële voedingsstoffen en laat dit brood er bovendien overheerlijk uitzien. Extra smakelijk op die eerste lentedagen! (productfiche)

→ Lentetip: Serveer Solestar met een laagje ricotta, verse radijsjes en een snufje zeezout voor een energieke start van de dag. Ook met avocado, tuinkers en een vleugje citroenzeste smaakt het voor(jaars)treffelijk!

  • Cerestine Wit, krakend krokant

Ceres

Met Cerestine Wit haal je de authentieke smaak van grootmoeders brood in huis, maar dan met een luchtige kruim en een verfijnde, lichte beet. Dankzij het desempoeder krijgt dit meel extra karakter, perfect voor ambachtelijke vloergebakken ciabatta’s en pistolets met een heerlijk krokante korst. De subtiel pittige toets van spelt maakt dit brood dé ideale basis voor frisse lentecreaties.

→ Lentetip: Beleg een verse ciabatta met geitenkaas, honing en geroosterde walnoten voor een zachte lentesmaak, of vul een knapperige pistolet met hummus, geroosterde paprika en jonge spinazieblaadjes voor een lichte, kleurrijke lunch. (productfiche)

  • MBZ, 100% puur natuur

Ceres

Breng de natuur en frisheid van de lente in je bakkerij met de pure kracht van MBZ. Deze tarwebloem behoort tot ons CEREPURE-gamma, dat uitsluitend bestaat uit de basisingrediënten van brood (meel, water, gist en zout); er komen geen andere grondstoffen aan te pas en wordt verkregen na maling van geselecteerde granen, zifting en mengeling. Hierdoor bevat het extra veel gezonde voedingsstoffen en blijft het extra lang vers, tot wel 6 maanden na de productiedatum. De luchtige kruim en fijne poederstructuur maken MBZ ideaal voor een luchtige lente-cake! (productfiche)

→ Lentetip: Maak een frisse lente-cake met MBZ, opgewerkt met verse frambozen, een scheutje sinaasappelsap en een luchtige yoghurtglazuur. Een smaakvolle, lichte traktatie voor bij een zonnig terrasontbijt!
 

Lang leve de lente

Het voorjaar nóg meer tot leven brengen in je bakkerij? Introduceer dan citroentaartjes, kiwitaarten en kaastaarten met bosvruchten in je gamma. Ook kleurrijke macarons en luchtige meringue zorgen voor een speelse touch. Of ga nog verder met broden met eetbare bloemetjes, pastelkleurige éclairs of een seizoensetalage vol lentebloesems. Zo laat je klanten de lente proeven én beleven!

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot ‘Brood, goed verhaal’-campagne smaakt naar meer Van gezondigd naar gezond met Formavit & Linea Dit zijn de versbakken bakkerij- & patisserietrends 2024 8 x Frans brood op de plank Haver, jouw duurzame held 5x scoren met volkoren Vive la viennoiserie: breng Parijs naar je bakkerij! Tarweoogst 2023: bak-proof! Bijna Broodway … Laat je bakkerij (zonne)stralen!
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL