• HOME
  • CEREXCLUSIEF
    • Aanmelden
    • Registreren
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
      • HET SEIZOENTJE
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE ARTISANALE BAKKER
      • DE WARME BAKKER
      • ADVIES OP MAAT
      • ONDERNEMINGSADVIES
      • BAKTECHNISCHE ONDERSTEUNING
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BAKKER WORDEN
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel
CEREXCLUSIEF
  • CEREXCLUSIEF
  • Aanmelden
  • Registreren
Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Ontdek Tricol’OR: puur Belgisch goud

Nieuws - Professionals - Ceres

Met Tricol’OR leg je een stukje Belgische trots in de rekken. Ons nieuwste meel is puur natuur en op en top Belgisch, met alleen ingrediënten van eigen bodem.
 

Van eigen bodem

Tricol’OR is gemaakt van 100 procent Belgisch graan en verkrijgbaar in twee varianten: wit en volkoren. Je bakt er het lekkerste brood, stokbrood en ander bakkersplezier mee.
 

Gezond!

Wist je dat de volkorenvariant van Tricol’OR verrijkt is met inuline? Een echt vezelbommetje, dat je darmflora een gezonde boost geeft. Inuline is een bestanddeel van de cichoreiwortel: wij gebruiken alleen de Belgische oogst.
 

Puur natuur

Je klanten speuren alsmaar vaker naar natuurlijke producten. Daarom zullen ze smullen van Tricol’OR: ons nieuwe meel is volledig vrij van additieven, verbeteraars of E-nummers.

 

Tricol'OR bestellen

Bestel Tricol’OR online of via je vertegenwoordiger.

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

3 x origineel gebak voor valentijn MARC STASSIN: EEN VETERAAN VAN VELE OORLOGEN Dit zijn de bakkerstrends voor 2022 De week van het brood: volkoren in de kijker DIT ZIJN DE 5 MEEST GELEZEN CERES ARTIKELS VAN 2021 Bakken zin in 2022 In vorm voor kerst Consumptiecheques? Ook interessant voor jou! Echt brood: dat moet op een bord Vegan patisserie: deze ingrediënten moet je kennen
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Moulins Soufflet
Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • De Warme Bakker
  • Aspirant baker
  • Brood & Gezondheid
  • QNH
  • FoodDESK

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL