• HOME
  • CEREXCLUSIEF
    • Aanmelden
    • Registreren
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
      • HET SEIZOENTJE
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE ARTISANALE BAKKER
      • DE WARME BAKKER
      • ADVIES OP MAAT
      • ONDERNEMINGSADVIES
      • BAKTECHNISCHE ONDERSTEUNING
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BAKKER WORDEN
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel
CEREXCLUSIEF
  • CEREXCLUSIEF
  • Aanmelden
  • Registreren
Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Zo maakt Celine Cousin het verschil voor jullie als bakkers

Nieuws - Professionals - Ceres

Wat doet Celine Cousin bij Ceres? En hoe zorgt zij ervoor dat jij als bakker alleen de beste bloem en ondersteuning op je bord krijgt? Je leest het hier in vijf korte vragen en antwoorden.
 

1. Wat is jouw functie bij Ceres?

Ik ben kwaliteitsassistente.
 

2. Hoe lang werk je al bij Ceres?

Sinds 2009. Eerst als laborante en sinds 2013 als kwaliteitsassistente.
 

3. Hoe ziet een dag in jouw functie eruit?

Eerst open ik mijn mailbox. En afhankelijk van de vragen die erin zitten, plan ik mijn dag. Die vragen variëren heel sterk, net als de klanten en leveranciers met wie ik contact heb. Ik regel allerlei zaken voor hen: van certificaten en technische fiches tot dossiers, documentatie en analyses. Die analyses kunnen intern of extern gebeuren, in samenwerking met labo’s die zich specialiseren in (micro)biologie. Het contact met en de opvolging van die labo’s gebeurt ook via mij.
 

4. Wat vind je zo leuk aan de job? Wat geeft je voldoening?

Mijn werk is nooit hetzelfde en ik hou echt van die dynamiek. Voor mij geen routine, maar wel veel contact met klanten, leveranciers en collega’s.
 

5. Wat is je favoriete Ceres-product? En waarom?

Zonder twijfel het Seizoentje Solsana. Dat is echt een heerlijk donker brood met lekkere graantjes en een lichte desemsmaak. Onweerstaanbaar!
 

 

Ontdek ook het favoriete brood van andere Ceres-medewerkers:

  • Logistiek beheerder Els Delsaert zet vaak Cereform op tafel
  • Voor proefbakker Gert Brouckaert is Fleuriane het paradepaardje
  • Technisch en operationeel directeur Christophe Mauclet zweert bij speltbrood
  • Cereform is ook populair bij logistiek medewerker Lieven Schellekens
  • Vertegenwoordiger Jos Bouly houdt van het smaakvolle Solestar
E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Een geschiedenis van bakkers en hun brood Bakkersverhaal: Manu Logghe heeft het hart op de juiste plaats Brood en de ramadan: ga voluit voor vezels Ambachtelijkheid en versheid: dé ingrediënten voor succes 5 (+1) tips voor een goede nachtrust Acht bloemsoorten voor een geslaagde lente en zomer Zo maakt Philip Daems het verschil voor jullie als bakkers Tricol’OR, een garantie op een eerlijke producentenprijs De vaccinatiecampagne: enkele praktische vragen op een rijtje Deze 5 artikels uit 2020 konden jullie het meest bekoren
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Moulins Soufflet
Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • De Warme Bakker
  • Aspirant baker
  • Brood & Gezondheid
  • QNH
  • FoodDESK

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL