• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Wat doen we
  • / PRODUCTIE EN KWALITEIT
  • / KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE

WAT DOEN WE

  • PRODUCTIE EN KWALITEIT
    • PRODUCTIEPROCES
    • BIJPRODUCTEN
    • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
    • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
  • ONZE PRODUCTEN
    • ASSORTIMENT
  • WORKSHOPS
  • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
    • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING

KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE

Kwaliteit en voedselveiligheid zijn topprioriteit voor een bedrijf als het onze. We waken dag en nacht over onze producten, zodat we kunnen garanderen dat onze klanten een kwalitatief en lekker product kunnen leveren.

ZO VERZEKEREN WIJ JE VAN TOPKWALITEIT

Via ons laboratorium

Voor, tijdens en na het malen onderwerpt het labo al onze producten aan grondige onderzoeken en controles. Dit gebeurt de klok rond, ook tijdens weekends en op feestdagen. Op die manier laten we niets aan het toeval over.

FASE 1 DE KEURING VAN DE LEVERING

We onderwerpen elke nieuwe lading aan volgende testen: de eiwitwaarde, de kwaliteit van de eiwitten (Zeleny-test), kwaliteit en kwantiteit van de gluten, de enzymatische activiteit (Hagberg-test), het vochtgehalte, de dichtheid van de korrel, de mate van onzuiverheid, de aanwezigheid van insecten of geuren.

Doorstaat een lading de test niet, dan sturen we deze terug.

FASE 2 DE CONTROLE TIJDENS DE PRODUCTIE

Ook tijdens het maalproces blijven we uitvoerig controleren. Om de drie uur testen we een staal op de volgende parameters: de vochtigheidsgraad, het asgehalte, de kwaliteit van de eiwitten, het eiwitgehalte, de werking van de enzymen, de sterkte en elasticiteit van de bloem, de waterabsorptievermogen (d.m.v. de farinograaf).

FASE 3 DE CONTROLE VAN ONZE AFGEWERKTE PRODUCTEN

Door middel van doorgedreven kwaliteitscontrole

Bij Ceres testen we het bakgedrag van al onze bloemsoorten, om ons ervan te vergewissen dat die in alle omstandigheden een eindproduct opleveren waar onze bakkers trots op kunnen zijn.

Daarnaast volgen we de markttendensen op de voet, zodat we steeds de nieuwste bloemmengelingen kunnen aanbieden die inspelen op nieuwe vragen en ontwikkelingen.

Met behulp van ons tarweselectiesysteem

Dankzij ons grondig uitgewerkte selectiesysteem kunnen we alle tarwesoorten indelen op basis van hun technologische kwaliteiten.

Ons gamma bestaat uit witte en grijze bloemsoorten, die we ook nog onderverdelen in vier groepen: Basics, Classics, Specials en Top.

Door het nauwgezet opvolgen van de HACCP- en ISO-normen

Veiligheid en gezondheid behoren tot onze prioriteiten, de bestaande HACCP-procedure vormt de basis van ons beleid.

Onze toekomstgerichte visie laat ons toe onze klanten optimaal te ondersteunen, de ISO-9002 kwaliteitsnorm na te streven, en ook inventief te zijn op het vlak van internet en informatica.

A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL