Ceres wil jou helpen om de kwaliteit van je producten en de tevredenheid van je klanten te verbeteren om zo je verkoop te stimuleren. Daarom houden we nauw contact en proberen we steeds de vinger aan de pols te houden. Want pas als we weten wat jouw uitdagingen zijn, kunnen wij ze samen aangaan. Op die manier trachten we steeds oplossingen aan te reiken die tegemoet komen aan jouw wensen en noden. Hiervoor steunen we op 2 pijlers:
Pijler 1: producten van topkwaliteit
Pijler 2: seminaries en persoonlijk advies
Door onze jarenlange ervaring in de maalderijsector kennen wij graan als geen ander. Als toonaangevend bloemleverancier maken wij producten voor zowat alle voedingssectoren en dat kan alleen als je voortdurend onderzoekt, analyseert en controleert. Ons labo is dan ook een echt kenniscentrum waar niets aan het toeval wordt overgelaten.
Na grondige controle wordt het graan tot twee keer toe gereinigd en opgeslagen in rustcellen. Voor het malen worden de juiste mengelingen samengesteld, gemengd en voorbereid. Het malen zelf gebeurt in verschillende stappen waarbij bloem, kiemen en zemelen van elkaar worden gescheiden. Uit deze maalfracties worden de verschillende meel- en bloemsoorten samengesteld.
Zo kan je kiezen uit een ruim assortiment van witte en grijze bloemsoorten die we onderverdelen in Basics (zonder additieven), Classics (mét additieven), Specials (verrijkte bloemsoorten) en Top. Alles wat je nodig hebt om als bakker het verschil te maken dus.
Lekkere en originele producten zijn een basisvereiste, maar helaas volstaan ze niet voor een succesvolle zaak. Daarom kan je bij Ceres terecht voor tal van vormingsprogramma’s die je helpen om ook op het vlak van organisatie, productie en administratie een betere bakker te worden. Maar elke zaak is uniek natuurlijk. Net als onze vertegenwoordigers! Zij zijn geschoold op juridisch, fiscaal en economisch vlak en weten precies hoe ze je nog beter kunnen helpen.
Naast het persoonlijke contact is er natuurlijk ook onze Cerespecial waardoor je steeds up-to-date blijft via je mailbox.