• HOME
  • CEREXCLUSIEF
    • Aanmelden
    • Registreren
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
      • HET SEIZOENTJE
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE ARTISANALE BAKKER
      • DE WARME BAKKER
      • ADVIES OP MAAT
      • ONDERNEMINGSADVIES
      • BAKTECHNISCHE ONDERSTEUNING
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BAKKER WORDEN
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel
CEREXCLUSIEF
  • CEREXCLUSIEF
  • Aanmelden
  • Registreren
Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Steeds meer bakkers starten een webshop

Nieuws - Actua

Online taartjes of brood bestellen zit in de lift: maar liefst 9% van de lokale voedingswinkels in dit land heeft een webshop, onder hen ook steeds meer bakkerszaken.

Volgens recent onderzoek van KBC koopt de Belg massaal online. Ruim 3 op 5 winkelt regelmatig via internet, en die groep lijkt nog elke maand fors aan te groeien. Kleding blijft het populairst, maar ook verse producten en levensmiddelen doen het erg goed in de meest recente cijfers.

Heel wat bakkers investeerden ondertussen in een webshop waarop klanten hun bestelling kunnen ingeven, om die later te komen ophalen in de winkel of aan huis te laten leveren. Een extra service die in de smaak valt, zowel bij de klant als de webshopeigenaar: de eerste groep houdt van het gemak van online en mobiel bestellen, terwijl het voor de vakman handig is om weten dat zijn taart niet in de winkel zal blijven liggen.

Heb je vragen over dit onderwerp? Laat je dan begeleiden door onze marketingverantwoordelijke Isabelle Kiekens.

Heb je plannen om een webshop te beginnen of ervaringen die je graag met collega's deelt. Meld je aan op ons bakkersforum op Cerexclusief en ga de discussie aan! 

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Een blije buik dankzij brood 3 bakkerstrends voor de zomer Zo neem je als bakker een Oekraïense vluchteling in dienst 3 x origineel gebak voor valentijn MARC STASSIN: EEN VETERAAN VAN VELE OORLOGEN Dit zijn de bakkerstrends voor 2022 De week van het brood: volkoren in de kijker DIT ZIJN DE 5 MEEST GELEZEN CERES ARTIKELS VAN 2021 Bakken zin in 2022 In vorm voor kerst
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Moulins Soufflet
Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • De Warme Bakker
  • Aspirant baker
  • Brood & Gezondheid
  • QNH
  • FoodDESK

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL