• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Een professionele workshop bij jou in de bakkerij

Professionals - Ceres - Tips & Tricks

Wil je meer uitleg over een bepaalde baktechniek of broodsoort? Onze proefbakkers, Henk en Gert, komen graag langs voor een professionele workshop bij jou in de bakkerij. Zo kreeg Bakkerij Verbraken onlangs een privé-demonstratie over desembrood.

Met een koffer vol kennis, bloem en bakgoesting trok Ceres-bakker Gert naar Rijkevorsel. Op vraag van Bakkerij Verbraken gaf hij daar meer uitleg over het bakken van desembrood. Het resultaat? Bakkerij Verbraken heeft de techniek nu perfect onder de knie en bakt alleen nog het beste desembrood.


Geniet mee met deze zeven desemrecepten:

  1. Desem starter
  2. Dinalux met desem
  3. Dinalux met desem, lange rijstijd (overnachting)
  4. Dinalux met geroosterde zaadjes
  5. Cereform met desem, lange rijstijd (overnachting)
  6. Desembrood met rozijnen en okkernoten, lange rijstijd (overnachting)
  7. Baguépi Fleuriane

Download hier alle zeven recepten samen.


Wil je zelf een workshop of demonstratie van een Ceres-proefbakker in jouw bakkerij? Contacteer jouw vertegenwoordiger voor meer uitleg of een concrete afspraak.

 

Benieuwd wat proefbakker Gert Brouckaert precies doet bij Ceres? En hoe hij ervoor zorgt dat jij als bakker alleen de beste bloem en ondersteuning op je bord krijgt? Je leest het hier in vijf korte vragen en antwoorden.

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Welkom, winter! Warme tips voor koude dagen in je bakkerij Van graan tot glorie met Ceres-bloem ‘Brood, goed verhaal’-campagne smaakt naar meer Verras met 5 luchtige, unieke smaken Verras je klanten met 7 unieke broden Verras met bloem van eigen bodem Een blije buik dankzij brood Rustige zomermaanden? 5 tips voor meer omzet 3 bakkerstrends voor de zomer 7 tips om je social media beter aan te pakken
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL