• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Verras met bloem van eigen bodem

Ceres - Inspiratie

Brood verenigt de vier natuurelementen in zich: graan uit de aarde, water om ingrediënten te mengen, lucht voor een zacht kruim en vuur om het deeg te bakken. In 2023 verkennen we een voor een de mogelijkheden van elk element. Als eerste nemen we het element aarde onder de loep. 

Van grond tot mond

Onze Ceres-proefbakkers gingen aan de slag met alle Tricol’OR bloemsoorten. We gingen op zoek naar welke heerlijke combinaties en smaken deze bloem voor ons, van grond tot mond, in petto heeft. 

Met deze creaties, exclusief ontwikkeld door de Ceres-proefbakkers, verras je jouw klanten telkens weer met iets nieuws en heerlijks van eigen bodem.

Geniet ervan!

En bakken maar

Hieronder geven we per recept enkele tips van onze proefbakkers. 
De volledige recepten vind je hier. 

Trio van Pavébroodjes - Tricol’OR Wit

Tomatenbrood met spekreepjes en kaas - Tricol’OR Volkoren

Bierbrood met salami en kaas - Tricol’OR Spelt Integraal

Knäckebröd - Tricol’OR Haver

Energiereep - Tricol’OR Haver

Speltspeculooskoek - Tricol’OR Spelt & Tricol’OR Spelt Integraal

Choco-sinaasbrioche - Tricol’OR Wit

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Match me-quiz: met welke bloem bak jíj op je best? Party-broodjes aan de feestdis met Kerstmis Troostbrood: comfortfood voor gure herfstdagen Hartige Halloween-hapjes met Sanis Van graan tot glorie met Ceres-bloem Geen BBQ zonder heerlijk wit stokbrood! Zonne-energie opladen met pitten & zaden Feiten en fabels over granen Lente-lunch met Linea, Formavit en Floraplus Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL