• HOME
  • CEREXCLUSIEF
    • Aanmelden
    • Registreren
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
      • HET SEIZOENTJE
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE ARTISANALE BAKKER
      • DE WARME BAKKER
      • ADVIES OP MAAT
      • ONDERNEMINGSADVIES
      • BAKTECHNISCHE ONDERSTEUNING
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BAKKER WORDEN
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel
CEREXCLUSIEF
  • CEREXCLUSIEF
  • Aanmelden
  • Registreren
Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Aan de slag met puur meel, zonder additieven

Actua

Bij Ceres gaan we graag op zoek naar verbeterde samenstellingen en nieuwe variaties, maar uiteraard is het belangrijk om nooit de basis uit het oog te verliezen. Hieronder nemen we je nog eens mee door ons Basics Gamma Wit en Grijs. Het codewoord? Puur.

Puur, want in dit gamma draait het om puur meel. Zonder additieven.

Binnen het gamma Basics Wit kan je aan de slag met onderstaande mixen:


Uno

Met deze pure inlandse tarwe maak je een heerlijk brood met een witte of licht crème kleur.

 

MBZ en MBD

MBZ en MBD vallen in de smaak vanwege de luchtige kruim en de structuur van fijn poeder. Deze tarwebloem blijft extra lang vers. Tot 6 maand na de productiedatum.


In deze video laten we je zien hoe je het lekkerste MBZ stokbrood maakt.

Speltbloesem en Roggebloesem

Dit gamma bevat ook melen die gemaakt zijn van de graansoorten spelt en rogge, al dan niet gemengd met tarwe. Bij roggebloesem krijg je een luchtige kruim, terwijl de kruim bij speltbloesem regelmatig is.



Ook binnen het gamma Basics Grijs hebben we heel wat mogelijkheden:

Broyage

De zeer donkerbruine kleur en de compacte kruim met stukjes typeren het brood dat uit je oven rolt met Broyage.

 

Vlokken

De geplette tarwekorrels van Vlokken zorgen voor een donkerbruin broodje met een grove kruim.

 

Fijn roggemeel

Combineer fijn roggemeel met tarwemeel en je krijgt een 100% volgraan brood, met fijne en compacte kruim.

 

Grana

Bij Grana maken we gebruik van fijn gebroken tarwekorrels. In de kruim vertaalt zich dat in kleine stukjes.

 

Trical 10

De uitgesproken smaak van Trical 10 is een samenspel tussen onder meer tarwebloem, integraal roggebloem en moutbloem. Dit halfbruine brood belandt in je rekken met een compacte kruim.

 

Integraal Puur

Bij Integraal Puur ga je aan de slag met voltarwemeel in de vorm van fijn gemalen korrels. Het resultaat? Een lekker, zeer donkerbruin brood met een zeer regelmatige kruim.

 

Rogge St-Vith

Het half grof gemalen volroggemeel Rogge St-Vith dient steeds gemengd te worden met tarwebloem of tarwemeel. Net zoals alle bovenstaande meelsoorten helemaal puur dus, zonder additieven.

 

 

Ontdek hier het volledige Ceres Assortiment.

Bestellen kan vlot en gemakkelijk online of via je vertrouwde vertegenwoordiger.

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Een geschiedenis van bakkers en hun brood Bakkersverhaal: Manu Logghe heeft het hart op de juiste plaats Brood en de ramadan: ga voluit voor vezels Ambachtelijkheid en versheid: dé ingrediënten voor succes 5 (+1) tips voor een goede nachtrust Acht bloemsoorten voor een geslaagde lente en zomer De vaccinatiecampagne: enkele praktische vragen op een rijtje De vezelrijke kracht van het Ceres-gamma Trends in de bakkerij: bak jij al glutenvrij? Trends in de bakkerij: lokaal is het nieuwe normaal
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Moulins Soufflet
Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • De Warme Bakker
  • Aspirant baker
  • Brood & Gezondheid
  • QNH
  • FoodDESK

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL