• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Acht bloemsoorten voor een geslaagde lente en zomer

Nieuws - Professionals - Ceres - Actua

We hebben al kunnen proeven van enkele mooie dagen en straks is de lente ook officieel in het land. De langere, warmere dagen doen ons opfleuren en dat merk je ongetwijfeld in je bakkerij. Benieuwd welke bloemsoorten ondertussen opfleuren? We lijsten acht bloemsoorten op die extra goed verkopen bij Ceres nu de winter weer achter ons ligt.
 

Uit het Basics Gamma: Uno en Rogge St-Vith

We beginnen bij de Basics en daar vinden we bij het witbrood Uno, een vaste waarde gemaakt met pure inlandse tarwe. Bij het grijsbrood is Rogge St-Vith met zijn zeer compacte kruim een smaakmaker in lente en zomer.

> De productfiche van Uno en Rogge St-Vith

 

Uit het Classics Gamma: Primo en Tibet

Bij de klassiekers zien we hoe Primo (wit) en Tibet (grijs) druk besteld worden. Straks rollen er dankzij Tibet dus weer heel wat heerlijke, luchtige broden uit je oven, terwijl je met Primo ook aan de slag kan voor bladerdeeg en vetdeeg.

> De productfiche van Primo en Tibet

 

Uit het Specials Gamma: Doré en Cereform

Hoor je het al kraken? Met Doré draag je straks weer manden vol verrukkelijke stokbroden met krokant mooi gekleurde korst naar je winkelruimte. Ook Cereform doet het extra goed deze periode. Met 7 granen en 6 zaden verrijkt met tarwevlokken en geroosterde rogge verwent het dan ook heel wat broodliefhebbers.

> De productfiche van Doré en Cereform

 

Uit het Top Gamma: Dinalux en Dina 25

In het Top Gamma zien we hoe Dinalux en Dina 25 het bijzonder goed doen. De uitstekende smaak van Dinalux (wit) in combinatie met de lange versheid zijn dan ook twee belangrijke troeven. Bij Dina 25 (grijs) mag het ondertussen allemaal iets luchtiger zijn. Heerlijk!

> De productfiche van Dinalux en Dina 25

 

Op naar een mooie lente en zomer! Hier vind je trouwens het volledige assortiment van Ceres. En bestellen? Je vertegenwoordiger staat voor je klaar. Of je plaatst gewoon een online bestelling.

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Lente in de lucht en op je bord Broodtrends 2025: om je tanden in te zetten De nieuwbakken oogst 2024 Welkom, winter! Warme tips voor koude dagen in je bakkerij Van graan tot glorie met Ceres-bloem Bonjour, les baguettes: Frans stokbrood ontbloot Voor elke broodtrend de juiste blend! ‘Brood, goed verhaal’-campagne smaakt naar meer Van gezondigd naar gezond met Formavit & Linea Dit zijn de versbakken bakkerij- & patisserietrends 2024
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL