• HOME
  • CEREXCLUSIEF
    • Aanmelden
    • Registreren
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
      • HET SEIZOENTJE
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE ARTISANALE BAKKER
      • DE WARME BAKKER
      • ADVIES OP MAAT
      • ONDERNEMINGSADVIES
      • BAKTECHNISCHE ONDERSTEUNING
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BAKKER WORDEN
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel
CEREXCLUSIEF
  • CEREXCLUSIEF
  • Aanmelden
  • Registreren
Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Bakken zin in 2022

Nieuws - Ceres - Actua

In 2021 kregen we opnieuw heel wat op onze boterham. Bedankt voor uw vertrouwen en de goede samenwerking. Wat 2022 ook brengt, we zetten er samen onze tanden in!

Maar eerst kijken we nog even terug op wat we dit jaar konden realiseren. We introduceerden een aantal nieuwe bloemsoorten, we konden terug naar evenementen en we staken ons hoofd binnen bij een van onze bakkers.

 

Dit waren de Ceres-smaakmakers:

  • Tricol’OR Spelt en Spelt Integraal: Dit jaar voegden we twee speltvarianten toe aan ons lokale bloemsoort Tricol’OR. Dit witte en volkoren brood, gemaakt van 100% Belgische spelt is lokaal, gezond én natuurlijk. Drie trends in één klap!
  • Formavit: Ook deze bloemsoort past in een fitter en vitaler leven. Het bevat minder koolhydraten en meer vezels dan andere broden. Het zit ook boordevol proteïnen. Alles dus voor iedereen die fit wil blijven.

 

Ceres

 

Dit waren onze verhalen:

  • Bakker Manu Logghe vertelt hoe hij zijn familiezaak uitbouwde door een goed geoliede onderneming: “Ik denk dat de klanten onze authenticiteit voelen. Ik werk bovendien met nobele producten van de beste kwaliteit.”
  • Onze collega vertegenwoordiger Philip Daems is na bijna 30 jaar bij Ceres nog altijd even enthousiast: “Ik ben fier op de vertrouwensband die ik met mijn klanten heb opgebouwd.”

 

Ceres

 

Dit sprong er voor ons uit:

  • Broodway 2021: Het was heerlijk om elkaar terug te ontmoeten op de Broodway-beurs in Kortrijk. We konden onze nieuwe broden voorstellen en vooral, we konden weer lachen bijpraten en ideeën uitwisselen. Kortom, we zagen opnieuw het beste van de bakkerswereld.
  • “Echt brood”-actie: Op het einde van het jaar hielpen we onze bakkers nog om hun écht brood in de kijker te zetten. Brood dat de bakker zelf maakt in zijn eigen atelier. Een succes!

 

Ceres

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

3 x origineel gebak voor valentijn MARC STASSIN: EEN VETERAAN VAN VELE OORLOGEN Dit zijn de bakkerstrends voor 2022 De week van het brood: volkoren in de kijker DIT ZIJN DE 5 MEEST GELEZEN CERES ARTIKELS VAN 2021 In vorm voor kerst Consumptiecheques? Ook interessant voor jou! Echt brood: dat moet op een bord Vegan patisserie: deze ingrediënten moet je kennen In 5 stappen naar het perfecte belegde broodje
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Moulins Soufflet
Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • De Warme Bakker
  • Aspirant baker
  • Brood & Gezondheid
  • QNH
  • FoodDESK

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL