• HOME
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

Onze kerstb(r)oodschap voor jou

Ceres - Thema

Bedankt! Voor jouw trouw en vertrouwen. Voor de toffe samenwerking. Voor het geloof in onze producten. Bedankt. Om elke dag opnieuw zo’n lekkere dingen uit jouw bakkersmouw te toveren met ons assortiment. 


Dat verdient een bloemetje … of zelfs een heel kerstboomboeket! Geniet van de feestdagen, met volle teugen en een volle tafel. Je hebt het verdiend. 


Dit waren de Ceres-smaakmaker van 2018: 

  • Tricol’OR: wit of volkoren meel van Belgische tarwe. Lokaal, gezond én natuurlijk – zo beantwoord je aan drie trends in één klap! 
  • De Warme Bakker-Facebookpagina: volg en deel jij ze al? Deze pagina maakt consumenten warm voor brood en ander bakkerslekkers – en geeft jou inspiratie voor jouw eigen Facebookpagina. 
  • Ceres op de beurs ‘Broodway’. Bezoekers genoten van de aangename ontvangst en babbels, van de mooie stand, van onze proevertjes, acties en producten. Je vindt Ceres ook op de vakbeurs Saveurs & Métiers van 27 t.e.m. 29 januari.

 

Dit waren de bakkersverhalen van 2018: 

  • Koen Danhieux vertelt hoe anders hij zijn bakkerij runt dan de zeven generaties voor hem: ‘Tijden veranderen, klanten ook.’ 
  • Didier Demain vertelt hoe hij na jaren de switch maakte van werknemer naar zaakvoerder: ‘Ik voel mij gelukkiger dan ooit.’ 
E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Van graan tot glorie met Ceres-bloem Bijna Broodway … Laat je bakkerij (zonne)stralen! Verras met 5 luchtige, unieke smaken Verras je klanten met 7 unieke broden Verras met bloem van eigen bodem Rustige zomermaanden? 5 tips voor meer omzet 3 bakkerstrends voor de zomer 3 x origineel gebak voor valentijn MARC STASSIN: EEN VETERAAN VAN VELE OORLOGEN Dit zijn de bakkerstrends voor 2022
A company of the
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers en bloemverwerkende bedrijven die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • Aspirant baker
  • Ambassadeurs du Pain.be

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL