• HOME
  • CEREXCLUSIEF
    • Aanmelden
    • Registreren
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
      • HET SEIZOENTJE
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE ARTISANALE BAKKER
      • DE WARME BAKKER
      • ADVIES OP MAAT
      • ONDERNEMINGSADVIES
      • BAKTECHNISCHE ONDERSTEUNING
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BAKKER WORDEN
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel
CEREXCLUSIEF
  • CEREXCLUSIEF
  • Aanmelden
  • Registreren
Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Nieuws

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE NIEUWTJES!

Terug naar nieuws
.

In vorm voor kerst

Nieuws - Ceres - Actua

De gezelligste dagen van het jaar komen er weer aan. Verras je klanten dit jaar met brood met een feestelijke twist. Wij verzamelden drie toepasselijke broodvormen voor een gezellig diner. Dat geeft het kerstbuffet net dat tikkeltje meer. 

 

Een boom van een breekbrood

Broodjes om smakelijk in de soep te doppen of de laatste restjes saus mee op te nemen, die zijn onmisbaar aan de feesttafel. Een krokant stokbrood is daar ideaal voor, maar laat je klanten dit jaar ook kiezen voor breekbrood in de vorm van een kerstboom. Feestelijk, origineel en lekker: dat zijn drie checks.


Focaccia om door een ringetje te halen

Eenvoudig, maar zo lekker: focaccia brengt een streepje zon aan de kersttafel. Versierd met kerstomaatjes, mozzarella en rozemarijn tover je dit zuiders broodje om tot een kerstkrans look-a-like. Ideaal om te serveren als aperitief bij een paar lekkere dips.

 

Een vlokje kaneelbrood 

Een dessert dat alle harten verwarmt, dat is dit heerlijke kaneelbrood. Het ronde deeg verdeel je in verschillende strengen. Die draai je en zo creëer je een sneeuwvlokvorm. Bestrooi met nog wat bloemsuiker en dit stemmige afsluitertje van het kerstdiner lijkt wel recht uit het atelier van de kerstman te komen.

E-mail e-mail Permalink permalink
Tweet tweet Share share Share share

Ook interessant

Mag je internetafbeeldingen zomaar gebruiken voor je bakkerij? Wedstrijd: win jij een fiets van 1500 euro of een andere prijs? Verras met bloem van eigen bodem Zuurdesembrood: populairder dan ooit 2022: een jaar met 4 onmisbare nieuwkomers Zo scoor je het hele jaar door met speculaas Vaker volkoren eten: broodnodig Geef je fysieke winkel een online afdeling Bakken energie besparen doe je zo Bakkerstrends voor het eindejaar 2022
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Moulins Soufflet
Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • De Warme Bakker
  • Aspirant baker
  • Brood & Gezondheid
  • QNH
  • FoodDESK

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL