Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Tricol'OR | Lokaal geproduceerd meel van Belgisch graan | |
Deco | Populaire zaden en pitten | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Vitaliteitsgamma | Formavit en Glutenvrije bloem |
Ingrediënten | Tarwebloem, Havervlokken, Haverbloem, Tarwegluten, Tarwezemelen, Inuline, Tarwekiemen, Tarwe zuurdesem, Moutbloem, Enzymen: amylase (tarwe), xylanase (tarwe), lipase (tarwe), acerola extract |
Structuur | Poeder met stukjes |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Haver) |
Kleur | Bruin |
Geur | Neutraal |
Energetische waarden | 359 kcal/1510 kJ | ||
Koolhydraten | 56 g | ||
Vetten | 4,7 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 16,9 g | ||
Voedingsvezels | 14,4 g |
TRICOL’OR HAVER | 10 kg | ||
Water* | ± 7 l | ||
Gist | 250 g | ||
Zout | 170 g | ||
Eventueel actieve verbeteraar voor meer volume en stand in deeg. |
100 g |
Spiraal | 1° versnelling | 4' | |
2° versnelling | 8' | ||
Deegtemperatuur | 26°C - 27°C |
1° rust | 20’ | ||
Afwegen | 720 g | ||
Opbollen of langsteken | |||
2° rust | 20’ | ||
Opbollen of langsteken | |||
Narijs | 50’ - 60’ |
Baktemperatuur | 215°C | ||
Baktijd met stoom voor broden van 720 g | 35' |