• HOME
  • CEREXCLUSIEF
    • Aanmelden
    • Registreren
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
      • HET SEIZOENTJE
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE ARTISANALE BAKKER
      • DE WARME BAKKER
      • ADVIES OP MAAT
      • ONDERNEMINGSADVIES
      • BAKTECHNISCHE ONDERSTEUNING
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BAKKER WORDEN
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel
CEREXCLUSIEF
  • CEREXCLUSIEF
  • Aanmelden
  • Registreren
Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Wat doen we
  • / ONZE PRODUCTEN
  • / ASSORTIMENT

WAT DOEN WE

  • PRODUCTIE EN KWALITEIT
    • PRODUCTIEPROCES
    • BIJPRODUCTEN
    • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
    • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
  • ONZE PRODUCTEN
    • ASSORTIMENT
  • WORKSHOPS
  • ONDERSTEUNING VOOR DE ARTISANALE BAKKER
    • DE WARME BAKKER
    • ADVIES OP MAAT
    • ONDERNEMINGSADVIES
    • BAKTECHNISCHE ONDERSTEUNING
  • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
    • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING

RUIM ASSORTIMENT: WIT, GRIJS, BIO, CEREPURE, TRICOL’OR, DECO EN DIVERSEN


Onze witte en grijze meelsoorten zijn onderverdeeld in: 

Basics   Puur meel zonder additieven 
Classics   Standaardmeel met additieven
Specials   Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven
Top   Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak)


Ceres biedt ook een assortiment:

Bio   Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x
CEREPURE   Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers
Tricol'OR   Lokaal geproduceerd meel van Belgisch graan
Deco   Populaire zaden en pitten
Diversen   Zoals griesmeel
Vitaliteitsgamma   Formavit en Glutenvrije bloem
  • Wit
    • Basics
      • Uno
      • MBZ
      • MBD
      • Crème T80
      • Biscuit
      • Cookies
      • Spritsbloem
      • Speltbloesem
      • Roggebloesem
    • Classics
      • Duo
      • Diamant
      • EXTRA
      • Napoli
      • Nihat
      • Oslo
      • Primosa
      • Amanda
      • Astra
      • Atlantic
      • Arctic
      • Oceanic
      • Primo
      • Quattro
    • Specials
      • Dunya Marokkaans
      • Bloem Doré
      • Magistique
      • Cerecroissant
      • Dinastar
      • Dunya Turks
      • Fleuriane
      • Mélior Biscuit
      • Mie Crème
      • Parisienne
      • Superbaguette
      • Supercroustillant
      • Tradition Baguépi
    • Top
      • Dinamic
      • Cerestine Wit
      • Dinalux
      • Dinasuper
  • Grijs
    • Basics
      • Broyage
      • Vlokken
      • Fijn roggemeel
      • Grana
      • Trical 10
      • Integraal puur
      • Rogge St-Vith
    • Classics
      • Etna
      • Arenal
      • Tara Volkoren
      • Toubkal
      • Azur
      • Brilliant
      • Maya
      • Platine
      • Quartz
      • Saphyr
      • Tibet
    • Specials
      • Floraplus
      • Belgrana
      • Talmière
      • Solestar
      • Nordic
      • Viva
      • Solsana
      • Cere 6
      • Escanda
      • Cere 7
      • Cereform
      • Dolmen
      • Escanda Integraal
      • Vesuve
      • Linea
      • Multiplus
      • Multivlokken
      • Omevita
      • Rogge
      • Sanis
      • Sovita
    • Top
      • Cerestine Bruin
      • Dinextra
      • Dina 25
      • Dina 100
  • Bio
      • Bio Granen en Zaden
      • Bio Spelt Creme T80
      • Bio MS T65
      • Bio Rogge T85
      • Bio Volkoren T150
      • Bio Baguépi (Desem)
      • Bio Baguépi (Natuurlijk)
      • Bio Wit T65
  • CEREPURE
      • Broyage
      • Floraplus
      • Bio Granen en Zaden
      • MBD
      • MBZ
      • Uno
      • Vlokken
      • Arenal
      • Bio Spelt Creme T80
      • Bio MS T65
      • Speltbloesem
      • Bio Rogge T85
      • Roggebloesem
      • Grana
      • Bio Volkoren T150
      • Integraal puur
      • Rogge St-Vith
      • Bio Wit T65
  • Tricol'OR
      • Tricol'OR Volkoren
      • Tricol'OR Wit
      • Tricol'OR Spelt
      • Tricol'OR Spelt Integraal
      • Tricol'OR Haver
  • Deco
      • Bruin lijnzaad
      • Boekweitgrits
      • Blauw maanzaad
      • Pompoenpitten
      • Zonnebloempitten
      • Deco 6.0
      • Deco 7.0
  • Diversen
      • Griesmeel
      • Kiemen
      • Stuifmeel
      • Tarwegluten
      • Zemelen
      • Havervlokken
  • Vitaliteitsgamma
      • Glutenvrije bloem
      • Formavit
  • Kleine verpakkingen 5kg
    • Wit
      • Molenaarsbloem wit
      • Tarwebloem Extra
    • Grijs
      • Molenaarsbloem volkoren
      • Molenaarsbloem meergranen
Tricol'OR Volkoren

Tricol'OR Volkoren

Productfiche DRUKWERK

Bloem

Ingrediënten Integraal tarwemeel, Tarwebloem, Tarwegluten, Bonenmeel, Inuline, Moutbloem, Enzymen (glucose-oxydase (tarwe), xylanase (tarwe), lipase (tarwe), amylase (tarwe)), Acerola extract
Structuur Poeder
Allergenen Glutenbevattende granen (Tarwe, Mout)
Kan sporen bevatten van Soja en Sesamzaad

Brood

Kleur Bruin
Geur Neutraal

Voedingswaarde brood (per 100 g)*

Energetische waarden   330 kcal/ 1393 kJ
Koolhydraten   58,3 g  
Vetten   2,2 g  
Eiwit (Nx6,25)   13,3 g  
Voedingsvezels   11,8 g
* Cijfers zijn afhankelijk van de nieuwe oogst.

Verpakking

25 kg of bulk

Opmerkingen

Tarwebloem, verkregen na maling van geselecteerde granen, zifting en mengeling.

Recept brood

Grondstoffen

TRICOL’OR VOLKOREN   5 kg  
Water*   + 3,25 l  
Gist   125 g  
Zout   85 g  

Kneding

Spiraal 1° versnelling 4'  
  2° versnelling 5'  
Trage kneder 1° versnelling 5'  
  2° versnelling 8'  
Deegtemperatuur   26°C - 27°C  

Rust- en rijstijden

Voorrijs   20’  
Afwegen   bijv. 720 g  
Lichtjes opbollen of langsteken      
2° rust   20’  
Opbollen of langsteken volgens gewenst model      
Narijs   ± 60’  
Insnijden voor het inovenen volgens fantasie      

Bakproces

Baktemperatuur   220°C  
Baktijd met stoom    + 35'  

* Watertoevoeging afhankelijk van de nieuwe oogst.
Recept pistolets

Grondstoffen

TRICOL'OR VOLKOREN   4 kg  
TRICOL'OR WIT   1 kg  
Water*   + 3,3 l  
Gist   250 g  
Zout   85 g  
Pistoletverbeteraar   125 g  

Kneding

Spiraal 1° versnelling 4'  
  2° versnelling 5'  
Trage kneder 1° versnelling 5'  
  2° versnelling 8'  
Deegtemperatuur   24°C - 25°C  

Rust- en rijstijden

Voorrijs   15’  
Afwegen   bijv. 1,8 kg/30 stuks  
2° rust   15'  
Opbollen met pistoletverdeler      
Pistolets op bakplaten plaatsen      
Narijs   50’ - 60’  

Bakproces

Baktemperatuur   220°C  
Baktijd met stoom   18'  

* Watertoevoeging afhankelijk van de nieuwe oogst.
Recept stokbrood

Grondstoffen

TRICOL'OR VOLKOREN   4 kg  
TRICOL'OR WIT   1 kg  
Water*   + 3,3 l  
Gist   125 g  
Zout   85 g  
Pistoletverbeteraar   50 g  

Kneding

Spiraal 1° versnelling 4'  
  2° versnelling 5'  
Trage kneder 1° versnelling 5'  
  2° versnelling 8'  
Deegtemperatuur   24°C - 25°C  

Rust- en rijstijden

Voorrijs   30’  
Afwegen   350 g  
Halflang steken      
2° rust   20’  
Langsteken      
Tussen bestrooide deegdoeken laten rijzen op bakkerijtemperatuur      
Narijs   ± 60’  
Stokbroden op inschiettapijten plaatsen en insnijden volgens fantasie      

Bakproces

Baktemperatuur   220°C  
Baktijd met stoom    22'  

* Watertoevoeging afhankelijk van de nieuwe oogst.
Recept bagnats

Grondstoffen

TRICOL'OR VOLKOREN   4 kg  
TRICOL'OR WIT   1 kg  
Water*   + 3,3 l  
Gist   250 g  
Zout   85 g  
Pistoletverbeteraar   125 g  

Kneding

Spiraal 1° versnelling 4'  
  2° versnelling 5'  
Trage kneder 1° versnelling 5'  
  2° versnelling 8'  
Deegtemperatuur   24°C - 25°C  

Rust- en rijstijden

Voorrijs   15’  
Afwegen   120 g - 150 g  
Opbollen      
2° rust   10’  
Lichtjes afplatten, deegstukken prikken en op bakplaten leggen      
Narijs   ± 50’  
Deegstukken bestrooien met bloem voor het inovenen      

Bakproces

Baktemperatuur   200°C  
Baktijd met een beetje stoom    + 12'  

* Watertoevoeging afhankelijk van de nieuwe oogst.
Terug naar overzicht
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Moulins Soufflet
Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • De Warme Bakker
  • Aspirant baker
  • Brood & Gezondheid
  • QNH
  • FoodDESK

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL