Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Tricol'OR | Lokaal geproduceerd meel van Belgisch graan | |
Deco | Populaire zaden en pitten | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Vitaliteitsgamma | Formavit en Glutenvrije bloem |
Ingrediënten | Speltmeel, Tarwegluten, Inuline, Acerola extract, Tarwebloem, Bonenmeel, Tarwemoutbloem, Enzymen: glucose-oxydase (tarwe), xylanase (tarwe), lipase (tarwe), amylase (tarwe) |
Structuur | Poeder |
Allergenen | Tarwe, Spelt |
Kleur | Bruin |
Geur | Neutraal |
Energetische waarden | 328 kcal/1383 kJ | ||
Koolhydraten | 56,6 g | ||
Vetten | 2,6 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 13,2 g | ||
Voedingsvezels | 12,5 g | ||
Zout | 10,2 g |
Tarwebloem, verkregen na maling van geselecteerde granen, zifting en mengeling.
Lees meer over Tricol'OR.
Tricol’OR Spelt Integraal | 3 kg | ||
Water* | + 1,9 l | ||
Gist | 90 g | ||
Zout | 51 g |
Spiraal | 1° versnelling | 4' | |
2° versnelling | 4' | ||
T | |||
Deegtemperatuur | 26°C - 27°C |
Voorrijs | 15’ | ||
Doorslag geven | |||
2e rust | 15' | ||
Afwegen | 720 g | ||
Rust | 10' | ||
Gewenst model geven | |||
Narijs | ± 60’ | ||
Baktemperatuur | 215°C | ||
Baktijd met stoom | 35' |
Tricol’OR Spelt Integraal | 1,5 kg | ||
Water* | + 1,25 l | ||
Gist | 100 g | ||
Zout | 35 g | ||
Pistoletverbeteraar | 50 g | ||
Tricol’OR Spelt | 500 g |
Spiraal | 1° versnelling | 4' | |
2° versnelling | 4' | ||
26°C - 27°C |
Voorrijs | 15’ | ||
Afwegen | ± 1,7 kg | ||
Opbollen | |||
2° rust | 15’ | ||
Verdelen met pistoletverdeler | |||
Op bakplaat leggen of op deegdoek om voor het inovenen om te draaien | |||
Narijs | ± 60’ | ||
Baktemperatuur | 215°C | ||
Baktijd met stoom | 18' |