| Basics | Puur meel zonder additieven | |
| Classics | Standaardmeel met additieven | |
| Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
| Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
| CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
| Diversen | Zoals griesmeel | |
| Ingrediënten |
Tarwebloem, Tarwezemelen, Tarwegluten, Geroosterde mout, Emulgator E471, E472e, E481, Moutbloem, Enzymen: Amylase (tarwe), Hemicellulase (tarwe), Antioxidant: Ascorbinezuur E300
|
| Structuur | Poeder met tarwezemelen |
| Allergenen | Tarwe, kan sporen bevatten van Rogge, Gerst, Haver, Spelt, Soja en Sesam |
| Kleur | Bruin |
| Geur | Neutraal |
| Energetische waarden | 327 kcal/1382 kJ | ||
| Koolhydraten | 56,6 g | ||
| Vetten | 2,1 g | ||
| Eiwit (Nx6,25) | 14,7 g | ||
| Voedingsvezels | 11,5 g |
| TOUBKAL | 10 kg | ||
| Water* | ± 7 l | ||
| Gist | 250 g | ||
| Zout | 170 g |
| Spiraal | 4’ + 7’ | ||
| Deegtemperatuur | 26°C - 27°C |
| Voorrijs | 15’ | ||
| Doorslag geven | |||
| 2° rust | 15’ | ||
| Afwegen | 920 g | ||
| Opbollen of langsteken | |||
| 3° rust | 10’ | ||
| Opbollen of langsteken | |||
| Narijs | ± 60’ |
| Baktemperatuur | 220 °C | ||
| Baktijd met stoom | ± 45’ (voor broden van 920 g) |