• HOME
  • CEREXCLUSIEF
    • Aanmelden
    • Registreren
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
      • HET SEIZOENTJE
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE ARTISANALE BAKKER
      • DE WARME BAKKER
      • ADVIES OP MAAT
      • ONDERNEMINGSADVIES
      • BAKTECHNISCHE ONDERSTEUNING
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BAKKER WORDEN
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel
CEREXCLUSIEF
  • CEREXCLUSIEF
  • Aanmelden
  • Registreren
Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Wat doen we
  • / ONZE PRODUCTEN
  • / ASSORTIMENT

WAT DOEN WE

  • PRODUCTIE EN KWALITEIT
    • PRODUCTIEPROCES
    • BIJPRODUCTEN
    • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
    • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
  • ONZE PRODUCTEN
    • ASSORTIMENT
  • WORKSHOPS
  • ONDERSTEUNING VOOR DE ARTISANALE BAKKER
    • DE WARME BAKKER
    • ADVIES OP MAAT
    • ONDERNEMINGSADVIES
    • BAKTECHNISCHE ONDERSTEUNING
  • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
    • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING

RUIM ASSORTIMENT: WIT, GRIJS, BIO, CEREPURE, TRICOL’OR, DECO EN DIVERSEN


Onze witte en grijze meelsoorten zijn onderverdeeld in: 

Basics   Puur meel zonder additieven 
Classics   Standaardmeel met additieven
Specials   Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven
Top   Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak)


Ceres biedt ook een assortiment:

Bio   Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x
CEREPURE   Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers
Tricol'OR   Lokaal geproduceerd meel van Belgisch graan
Deco   Populaire zaden en pitten
Diversen   Zoals griesmeel
Vitaliteitsgamma   Formavit en Glutenvrije bloem
  • Wit
    • Basics
      • Uno
      • MBZ
      • MBD
      • Crème T80
      • Biscuit
      • Cookies
      • Spritsbloem
      • Speltbloesem
      • Roggebloesem
    • Classics
      • Duo
      • Diamant
      • EXTRA
      • Napoli
      • Nihat
      • Oslo
      • Primosa
      • Amanda
      • Astra
      • Atlantic
      • Arctic
      • Oceanic
      • Primo
      • Quattro
    • Specials
      • Dunya Marokkaans
      • Bloem Doré
      • Magistique
      • Cerecroissant
      • Dinastar
      • Dunya Turks
      • Fleuriane
      • Mélior Biscuit
      • Mie Crème
      • Parisienne
      • Superbaguette
      • Supercroustillant
      • Tradition Baguépi
    • Top
      • Dinamic
      • Cerestine Wit
      • Dinalux
      • Dinasuper
  • Grijs
    • Basics
      • Broyage
      • Vlokken
      • Fijn roggemeel
      • Grana
      • Trical 10
      • Integraal puur
      • Rogge St-Vith
    • Classics
      • Etna
      • Arenal
      • Tara Volkoren
      • Toubkal
      • Azur
      • Brilliant
      • Maya
      • Platine
      • Quartz
      • Saphyr
      • Tibet
    • Specials
      • Floraplus
      • Belgrana
      • Talmière
      • Solestar
      • Nordic
      • Viva
      • Solsana
      • Cere 6
      • Escanda
      • Cere 7
      • Cereform
      • Dolmen
      • Escanda Integraal
      • Vesuve
      • Linea
      • Multiplus
      • Multivlokken
      • Omevita
      • Rogge
      • Sanis
      • Sovita
    • Top
      • Cerestine Bruin
      • Dinextra
      • Dina 25
      • Dina 100
  • Bio
      • Bio Granen en Zaden
      • Bio Spelt Creme T80
      • Bio MS T65
      • Bio Rogge T85
      • Bio Volkoren T150
      • Bio Baguépi (Desem)
      • Bio Baguépi (Natuurlijk)
      • Bio Wit T65
  • CEREPURE
      • Broyage
      • Floraplus
      • Bio Granen en Zaden
      • MBD
      • MBZ
      • Uno
      • Vlokken
      • Arenal
      • Bio Spelt Creme T80
      • Bio MS T65
      • Speltbloesem
      • Bio Rogge T85
      • Roggebloesem
      • Grana
      • Bio Volkoren T150
      • Integraal puur
      • Rogge St-Vith
      • Bio Wit T65
  • Tricol'OR
      • Tricol'OR Wit
      • Tricol'OR Volkoren
      • Tricol'OR Spelt
      • Tricol'OR Spelt Integraal
      • Tricol'OR Haver
  • Deco
      • Bruin lijnzaad
      • Boekweitgrits
      • Blauw maanzaad
      • Pompoenpitten
      • Zonnebloempitten
      • Deco 6.0
      • Deco 7.0
  • Diversen
      • Griesmeel
      • Kiemen
      • Stuifmeel
      • Tarwegluten
      • Zemelen
      • Havervlokken
  • Vitaliteitsgamma
      • Glutenvrije bloem
      • Formavit
  • Kleine verpakkingen 5kg
    • Wit
      • Molenaarsbloem wit
      • Tarwebloem Extra
    • Grijs
      • Molenaarsbloem volkoren
      • Molenaarsbloem meergranen
ALLERGENEN
WIT GRIJS
Dinasuper
Top

Dinasuper

Productfiche DRUKWERK

Bloem

Ingrediënten Tarwebloem, Roggebloem, Tarwegluten, Gemicroniseerde tarwekiemen, Emulgator: E471 - E481, Moutbloem, Enzymen (hemicellulases, alpha-amylase), Antioxidant: Ascorbinezuur E300
Eiwitten 12,5
Asgehalte 750
Absorptie + 65 l
Allergenen Glutenbevattende granen (Tarwe, Rogge, Mout)

Brood

Kleur Wit
Geur Smakelijke geur

Voedingswaarde brood (per 100 g)*

Energetische waarden   349 kcal/1481 kJ
Koolhydraten   71,0 g  
Vetten   1,4 g  
Eiwit (Nx6,25)   13,1 g  
Voedingsvezels   2,7 g
* Cijfers zijn afhankelijk van de oogst.

Verpakking

25 kg of bulk

Opmerkingen

Uitstekende versbaarheid, lekkere smaak, grote waterabsorptie, hoge tolerantie.
Recept

Grondstoffen

DINASUPER   10 kg  
Water*   + 6,5 l  
Gist   250 g  
Zout   170 g  

Kneding

Normaal   20'  
Spiraal 1° versnelling 3'  
  2° versnelling 6'  
Snelkneder   2’15  
Deegtemperatuur   25°C - 27°C  

Rust- en rijstijden

1° rust   20’  
2° rust   20’  
Narijs   45’ - 60’  
Rijstemperatuur   32°C  
Relatieve vochtigheid   80%  

Bakproces

Baktemperatuur   220°C  
Baktijd   35’ - 45’  

Opmerkingen

- Indien er vetstoffen en/of andere toevoegingen gebruikt worden kan de waterabsorptie verminderen naargelang de hoeveelheid.
- Voor speciaal brood 2% vetstof en indien er actieve verbeteraar gebruikt wordt dan 1% vetstof en 1% andere actieve verbeteraar (voor brood) en voor pistolets, sandwiches en andere producten het gewone recept aanhouden en enkel de watertoevoeging verhogen.
* Watertoevoeging is afhankelijk van de oogst.
Terug naar overzicht
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Moulins Soufflet
Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • De Warme Bakker
  • Aspirant baker
  • Brood & Gezondheid
  • QNH
  • FoodDESK

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL