Basics | Puur meel zonder additieven | |
Classics | Standaardmeel met additieven | |
Specials | Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven | |
Top | Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak) |
Bio | Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x | |
CEREPURE | Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers | |
Tricol'OR | Lokaal geproduceerd meel van Belgisch graan | |
Deco | Populaire zaden en pitten | |
Diversen | Zoals griesmeel | |
Vitaliteitsgamma | Formavit, Sporto en Glutenvrije bloem |
Ingrediënten | Tarwebloem, Tarwezemelen, Geroosterde mout, Emulgatoren: E471 - E472e - E481, Moutbloem, Enzymes (hemicellulases, alpha-amylase), Antioxidant: Ascorbinezuur E300 |
Structuur | Fijn poeder met korrel |
Allergenen | Glutenbevattende granen (Tarwe, Mout) Kan sporen bevatten van Soja en Sesamzaad |
Kruim | Luchtig |
Kleur | Half-bruin |
Energetische waarden | 314 kcal/1332 kJ | ||
Koolhydraten | 59,6 g | ||
Vetten | 1,8 g | ||
Eiwit (Nx6,25) | 14,8 g | ||
Voedingsvezels | 9,4 g |
TIBET | 10 kg | ||
Water* (70%) | 7 l | ||
Gist (2,5%) | 250 g | ||
Zout (1,7%) | 170 g |
Spiraal | 1° versnelling | 4' | |
2° versnelling | 7' | ||
Diosna | 1° versnelling | 5' | |
2° versnelling | 12' | ||
Deegtemperatuur | 26°C - 27°C |
Voorrijs | 15’ | ||
Doorslag geven | |||
2° rust | 15’ | ||
Afwegen en model geven | |||
3° rust | 15’ | ||
Opbollen of langsteken (boulot, carré of rond) | |||
Narijs | + 1 uur |
Baktemperatuur | 220°C | ||
Baktijd | 45’ |