• HOME
  • CEREXCLUSIEF
    • Aanmelden
    • Registreren
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
      • HET SEIZOENTJE
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE ARTISANALE BAKKER
      • DE WARME BAKKER
      • ADVIES OP MAAT
      • ONDERNEMINGSADVIES
      • BAKTECHNISCHE ONDERSTEUNING
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BAKKER WORDEN
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel
CEREXCLUSIEF
  • CEREXCLUSIEF
  • Aanmelden
  • Registreren
Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Wat doen we
  • / ONZE PRODUCTEN
  • / ASSORTIMENT

WAT DOEN WE

  • PRODUCTIE EN KWALITEIT
    • PRODUCTIEPROCES
    • BIJPRODUCTEN
    • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
    • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
  • ONZE PRODUCTEN
    • ASSORTIMENT
  • WORKSHOPS
  • ONDERSTEUNING VOOR DE ARTISANALE BAKKER
    • DE WARME BAKKER
    • ADVIES OP MAAT
    • ONDERNEMINGSADVIES
    • BAKTECHNISCHE ONDERSTEUNING
  • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
    • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING

RUIM ASSORTIMENT: WIT, GRIJS, BIO, CEREPURE, TRICOL’OR, DECO EN DIVERSEN


Onze witte en grijze meelsoorten zijn onderverdeeld in: 

Basics   Puur meel zonder additieven 
Classics   Standaardmeel met additieven
Specials   Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven
Top   Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak)


Ceres biedt ook een assortiment:

Bio   Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x
CEREPURE   Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers
Tricol'OR   Lokaal geproduceerd meel van Belgisch graan
Deco   Populaire zaden en pitten
Diversen   Zoals griesmeel
Vitaliteitsgamma   Formavit, Sporto en Glutenvrije bloem
  • Wit
    • Basics
      • Uno
      • MBZ
      • MBD
      • Crème T80
      • Biscuit
      • Cookies
      • Spritsbloem
      • Speltbloesem
      • Roggebloesem
    • Classics
      • Duo
      • Diamant
      • EXTRA
      • Napoli
      • Nihat
      • Oslo
      • Primosa
      • Amanda
      • Astra
      • Atlantic
      • Arctic
      • Oceanic
      • Primo
      • Quattro
    • Specials
      • Dunya Marokkaans
      • Bloem Doré
      • Magistique
      • Cerecroissant
      • Dinastar
      • Dunya Turks
      • Fleuriane
      • Mélior Biscuit
      • Mie Crème
      • Parisienne
      • Superbaguette
      • Supercroustillant
      • Tradition Baguépi
    • Top
      • Dinamic
      • Cerestine Wit
      • Dinalux
      • Dinasuper
  • Grijs
    • Basics
      • Broyage
      • Vlokken
      • Fijn roggemeel
      • Grana
      • Trical 10
      • Integraal puur
      • Rogge St-Vith
    • Classics
      • Etna
      • Arenal
      • Tara Volkoren
      • Toubkal
      • Azur
      • Brilliant
      • Maya
      • Platine
      • Quartz
      • Saphyr
      • Tibet
    • Specials
      • Floraplus
      • Belgrana
      • Talmière
      • Solestar
      • Nordic
      • Viva
      • Solsana
      • Cere 6
      • Escanda
      • Cere 7
      • Cereform
      • Dolmen
      • Escanda Integraal
      • Vesuve
      • Linea
      • Multiplus
      • Multivlokken
      • Omevita
      • Rogge
      • Sanis
      • Sovita
    • Top
      • Cerestine Bruin
      • Dinextra
      • Dina 25
      • Dina 100
  • Bio
      • Bio Granen en Zaden
      • Bio Spelt Creme T80
      • Bio MS T65
      • Bio Rogge T85
      • Bio Volkoren T150
      • Bio Baguépi (Desem)
      • Bio Baguépi (Natuurlijk)
      • Bio Wit T65
  • CEREPURE
      • Broyage
      • Floraplus
      • Bio Granen en Zaden
      • MBD
      • MBZ
      • Uno
      • Vlokken
      • Arenal
      • Bio Spelt Creme T80
      • Bio MS T65
      • Speltbloesem
      • Bio Rogge T85
      • Roggebloesem
      • Grana
      • Bio Volkoren T150
      • Integraal puur
      • Bio Wit T65
      • Rogge St-Vith
  • Tricol'OR
      • Tricol'OR Wit
      • Tricol'OR Volkoren
      • Tricol'OR Spelt
      • Tricol'OR Spelt Integraal
      • Tricol'OR Haver
  • Deco
      • Bruin lijnzaad
      • Boekweitgrits
      • Blauw maanzaad
      • Pompoenpitten
      • Zonnebloempitten
      • Deco 6.0
      • Deco 7.0
  • Diversen
      • Griesmeel
      • Kiemen
      • Stuifmeel
      • Tarwegluten
      • Zemelen
      • Havervlokken
  • Vitaliteitsgamma
      • Glutenvrije bloem
      • Formavit
      • Sporto
  • Kleine verpakkingen 5kg
    • Wit
      • Molenaarsbloem wit
      • Tarwebloem Extra
    • Grijs
      • Molenaarsbloem volkoren
      • Molenaarsbloem meergranen
Bio Wit T65

Bio Wit T65

Productfiche DRUKWERK

Bloem

Ingrediënten
Bloem van biologische tarwe uit Frankrijk (zonder additieven)
Structuur Regelmatig
Ruwe assen 0,60% tot 0,80%
Allergenen Glutenbevattende granen (Tarwe)

Brood

Kruim Compact
Kleur Crème
Kenmerken Met deze bloem kunt u zowel traditionele
Franse baguettes maken als broden, pizza's enz.
Suggesties Traditionele Franse broden of baguettes passen perfect bij al uw gerechten

Verpakking

Zak van 25 kg

Opmerkingen

Gemalen op steen:
Door het graan op deze artisanale manier te malen, blijven de natuurlijke voedingsstoffen ervan (minerale zouten en vitamines) behouden in de bloem. Deze bloem zorgt ervoor dat de smaak van het graan meer uitgesproken in uw gerechten aanwezig is en dat
uw brood langer vers blijft.

Bewaring:
- Ten minste houdbaar tot 6 maanden na fabricage (maling)
- In gesloten verpakking, koel en droog bewaard (< 15°C en vochtigheidsgraad < 15,5%)

Certificatie
- Bloem van tarwe uit de biologische landbouw conform het reglement EEG 834/2007
- Ggo's: Er worden geen stoffen gebruikt van of op basis van ggo's. Dit product is niet geïoniseerd.
- Allergenen: Tarwegluten
Recept - Aanbevolen

Grondstoffen

Bio Wit T65   10 kg  
Water   + 7,5 l  
Gist   200 g  
Zout   170 g  

Kneding

Kneden Spiraal Vork  
1° versnelling
10' 8'  
2° versnelling
4' 10'  

Rust- en rijstijden

Temperatuur van het deeg na het kneden   25°C tot 26°C  
Voorrijs   15’  
Doorslaan      
Voorrijs   15’  
Afwegen   Stuk van 720 g  
Rust   10'  

Bakproces

Afwerken   Halflang steken  
Narijs   ± 60’  
Baktijd   35' op 220°C  
Recept - Traditioneel Frans

Grondstoffen

  Direct Uitgestelde rijs  
Bio Wit T65 1 kg 1 kg  
Water 0,75 l - 0,80 l 0,75 l - 0,80 l  
Gist 15 g 10 g  
Zout 17 g 17 g  

Kneding

  Direct Uitgestelde rijs  
Basistemperatuur 54°C  /  46°C 54°C  /  46°C  
Kneden
Vork  /  Spiraal
Vork  /  Spiraal  
1° versnelling
8'  /  10'
8'  /  10'  
2° versnelling
8'-10'  /  3'-4'
8'-10'  /  3'-4'  

Rust- en rijstijden

  Direct Uitgestelde rijs  
Temperatuur van het deeg na het kneden 23°C - 25°C 21°C - 23°C  
Voorrijs 2 u., deeg doorslaan na 1 u. Doorslaan na 30’,
daarna koel wegzetten
op 5°C.
Minimaal 12 u. laten gisten
 
Afwegen Stuk van 350 g Stuk van 350 g  
Rust na verdeling 20’ 45’ - 60'  

Bakproces

Afwerking In baguettevorm afwerken  
Narijs 45’ tot 60’  
Baktijd 10’ bakken in een heteluchtoven op 260°C - 270°C
10’ tot 15’ bakken met dalende warmte op 240°C - 250°C
 
Terug naar overzicht
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Moulins Soufflet
Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • De Warme Bakker
  • Aspirant baker
  • Brood & Gezondheid
  • QNH
  • FoodDESK

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL