• HOME
  • CEREXCLUSIEF
    • Aanmelden
    • Registreren
  • WIE ZIJN WIJ
    • WAAR WE VOOR STAAN
    • HISTORIEK
    • WAT KAN CERES VOOR JOU DOEN
  • WAT DOEN WE
    • PRODUCTIE EN KWALITEIT
      • PRODUCTIEPROCES
      • BIJPRODUCTEN
      • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
      • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
    • ONZE PRODUCTEN
      • ASSORTIMENT
      • HET SEIZOENTJE
    • WORKSHOPS
    • ONDERSTEUNING VOOR DE ARTISANALE BAKKER
      • DE WARME BAKKER
      • ADVIES OP MAAT
      • ONDERNEMINGSADVIES
      • BAKTECHNISCHE ONDERSTEUNING
    • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
      • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING
  • NIEUWS
  • BOETIEK
  • CONTACT
  • HELP
  • BAKKER WORDEN
  • BESTEL
  • CERESPECIAL
  • VOORWAARDEN
  • FR
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Contact
|
  • NL
  • FR
Bestel
CEREXCLUSIEF
  • CEREXCLUSIEF
  • Aanmelden
  • Registreren
Facebook Zoeken
  • www.ceres.be
  • / Wat doen we
  • / ONZE PRODUCTEN
  • / ASSORTIMENT

WAT DOEN WE

  • PRODUCTIE EN KWALITEIT
    • PRODUCTIEPROCES
    • BIJPRODUCTEN
    • KWALITEIT EN KWALITEITSCONTROLE
    • ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
  • ONZE PRODUCTEN
    • ASSORTIMENT
  • WORKSHOPS
  • ONDERSTEUNING VOOR DE ARTISANALE BAKKER
    • DE WARME BAKKER
    • ADVIES OP MAAT
    • ONDERNEMINGSADVIES
    • BAKTECHNISCHE ONDERSTEUNING
  • ONDERSTEUNING VOOR DE INDUSTRIËLE KLANT
    • TECHNISCHE EN COMMERCIËLE ONDERSTEUNING

RUIM ASSORTIMENT: WIT, GRIJS, BIO, CEREPURE, TRICOL’OR, DECO EN DIVERSEN


Onze witte en grijze meelsoorten zijn onderverdeeld in: 

Basics   Puur meel zonder additieven 
Classics   Standaardmeel met additieven
Specials   Kant-en-klaar, verrijkt meel met of zonder additieven
Top   Meel met verbeteraars voor een hogere tolerantie en absorptie (extra lang vers, extra mals, extra veel smaak)


Ceres biedt ook een assortiment:

Bio   Natuurlijk, traditioneel op steen gemalen meel met een volle smaak xxxx x
CEREPURE   Puur meel zonder additieven, verbeteraars of E-nummers
Tricol'OR   Lokaal geproduceerd meel van Belgisch graan
Deco   Populaire zaden en pitten
Diversen   Zoals griesmeel
Vitaliteitsgamma   Formavit, Sporto en Glutenvrije bloem
  • Wit
    • Basics
      • Uno
      • MBZ
      • MBD
      • Crème T80
      • Biscuit
      • Cookies
      • Spritsbloem
      • Speltbloesem
      • Roggebloesem
    • Classics
      • Duo
      • Diamant
      • EXTRA
      • Napoli
      • Nihat
      • Oslo
      • Primosa
      • Amanda
      • Astra
      • Atlantic
      • Arctic
      • Oceanic
      • Primo
      • Quattro
    • Specials
      • Dunya Marokkaans
      • Bloem Doré
      • Magistique
      • Cerecroissant
      • Dinastar
      • Dunya Turks
      • Fleuriane
      • Mélior Biscuit
      • Mie Crème
      • Parisienne
      • Superbaguette
      • Supercroustillant
      • Tradition Baguépi
    • Top
      • Dinamic
      • Cerestine Wit
      • Dinalux
      • Dinasuper
  • Grijs
    • Basics
      • Broyage
      • Vlokken
      • Fijn roggemeel
      • Grana
      • Trical 10
      • Integraal puur
      • Rogge St-Vith
    • Classics
      • Etna
      • Arenal
      • Tara Volkoren
      • Toubkal
      • Azur
      • Brilliant
      • Maya
      • Platine
      • Quartz
      • Saphyr
      • Tibet
    • Specials
      • Floraplus
      • Belgrana
      • Talmière
      • Solestar
      • Nordic
      • Viva
      • Solsana
      • Cere 6
      • Escanda
      • Cere 7
      • Cereform
      • Dolmen
      • Escanda Integraal
      • Vesuve
      • Linea
      • Multiplus
      • Multivlokken
      • Omevita
      • Rogge
      • Sanis
      • Sovita
    • Top
      • Cerestine Bruin
      • Dinextra
      • Dina 25
      • Dina 100
  • Bio
      • Bio Granen en Zaden
      • Bio Spelt Creme T80
      • Bio MS T65
      • Bio Rogge T85
      • Bio Volkoren T150
      • Bio Baguépi (Desem)
      • Bio Baguépi (Natuurlijk)
      • Bio Wit T65
  • CEREPURE
      • Broyage
      • Floraplus
      • Bio Granen en Zaden
      • MBD
      • MBZ
      • Uno
      • Vlokken
      • Arenal
      • Bio Spelt Creme T80
      • Bio MS T65
      • Speltbloesem
      • Bio Rogge T85
      • Roggebloesem
      • Grana
      • Bio Volkoren T150
      • Integraal puur
      • Rogge St-Vith
      • Bio Wit T65
  • Tricol'OR
      • Tricol'OR Wit
      • Tricol'OR Volkoren
      • Tricol'OR Spelt
      • Tricol'OR Spelt Integraal
      • Tricol'OR Haver
  • Deco
      • Bruin lijnzaad
      • Boekweitgrits
      • Blauw maanzaad
      • Pompoenpitten
      • Zonnebloempitten
      • Deco 6.0
      • Deco 7.0
  • Diversen
      • Griesmeel
      • Kiemen
      • Stuifmeel
      • Tarwegluten
      • Zemelen
      • Havervlokken
  • Vitaliteitsgamma
      • Glutenvrije bloem
      • Formavit
      • Sporto
  • Kleine verpakkingen 5kg
    • Wit
      • Molenaarsbloem wit
      • Tarwebloem Extra
    • Grijs
      • Molenaarsbloem volkoren
      • Molenaarsbloem meergranen
ALLERGENEN
WIT GRIJS
Belgrana
Specials

Belgrana

Productfiche DRUKWERK

Bloem


Nutri-Score A
Rijk aan vezels
Laag vetgehalte
Arm aan verzadigde vetten
Bron van proteïne
 
Ingrediënten
Tarwebloem, Zonnebloempitten, Bruin lijnzaad, Sesamzaad, Roggebloem, Tarwegluten, Maanzaad, Tarwemoutbloem, Specerij: Kaneel, Ascorbinezuur E300, Enzymen: Amylase (tarwe), Xylanase (tarwe)
Structuur Poeder met granen
Kleur Bruin
Allergenen Glutenbevattende granen (Tarwe, Rogge, Mout)
Sesamzaad, Kan sporen bevatten van Soja
   

Brood

Kruim Luchtig
Kleur Bruin
Geur Neutraal

Voedingswaarde brood (per 100 g)*

Energetische waarden   370 kcal/1561 kJ
Koolhydraten   61,14 g  
Vetten   7,2 g  
Eiwit (Nx6,25)   12,6 g  
Voedingsvezels   4,6 g
* Cijfers zijn afhankelijk van de oogst.

Verpakking

25 kg of bulk

Opmerkingen

Meergranenbloem op basis van witte bloem, uitgesproken smaakvol, hoog rendement.
 
Recept brood

Grondstoffen

BELGRANA   10 kg  
Water*   + 6 l  
Gist   300 g  
Zout   170 g  

Kneding

Normaal   18'  
Spiraal 1° versnelling 3'  
  2° versnelling 5'  
Snelkneder   2'15  
Deegtemperatuur   26°C - 28°C  

Rust- en rijstijden

1e rust   20'  
Afwegen en lichtjes vorm geven.      
2e rust   15'  
Verwerken.      
Narijs   55'  
Rijstemperatuur   30°C  
Relatieve vochtigheid   80%  

Bakproces

Baktemperatuur met stoom   220°C  
Baktijd   45'  

Opmerkingen

Voor speciaal brood, de nodige ingrediënten toevoegen, volgens de wettelijke bepalingen.
* Watertoevoeging is afhankelijk van de oogst.
Recept stokbrood

Grondstoffen

BELGRANA   10 kg  
Water*   + 7,2 l  
Gist   200 g  
Zout   170 g  
* Watertoevoeging is afhankelijk van de oogst.

Kneding

Normaal   15' - 18'  
Spiraal 1° versnelling 4'  
  2° versnelling 5'  
Snelkneder   2'15  
Deegtemperatuur   25°C  

Rust- en rijstijden

1° rust   45’  
Lichte doorslag.      
2° rust   30'  
Afwegen: gewicht naargelang de gewenste producten.      
Lichtjes voorvormen.      
Rust 15 minuten      
Verwerken.      
Narijs baguetten
(bij voorkeur tussen deegdoeken)
  ± 50’  
Narijs andere soorten
(bij voorkeur op deegdoeken)
  ± 35’  
Rijstemperatuur   28°C  

Bakproces

Baktemperatuur met weinig stoom   220°C - 230°C  
Baktijd baguetten   + 22'  
Baktijd andere
(volgens het gewicht)
  25' - 30'  
Terug naar overzicht
CERES

Ceres gelooft in de toekomst van artisanale bakkers die kiezen voor kwaliteit, authenticiteit, gezondheid en duurzaamheid. Daarom willen wij je ondersteunen met aangepaste producten en een omkadering die je helpt om concurrentieel te blijven en de tevredenheid van je klanten te vrijwaren.

Moulins Soufflet
Menu
  • Wie zijn we
  • Wat doen we
  • Assortiment
  • Nieuws
  • Boetiek
  • Bestel
Contact
  • Contact
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Partners

  • De Warme Bakker
  • Aspirant baker
  • Brood & Gezondheid
  • QNH
  • FoodDESK

SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF
CERESPECIAL